Please Don’t Stop The Music

Please Don’t Stop The Music

Nu COVID-19 er zeker tot 1 juni voor zorgt dat alle concerten en festivals voor de komende tijd worden afgezegd of verplaatst, worden artiesten meer en meer geconfronteerd met de negatieve financiƫle gevolgen die dit met zich meebrengt. Met andere woorden: Er worden grote verliezen geleden en de live-industrie is in gevaar.

Artiesten steken veel tijd, moeite en geld in het maken van nieuwe muziek, en ze moeten vaak grote investeringen doen voordat ze de bandbus of het vliegtuig instappen. Die kosten hoop je als artiest terug te verdienen met het geven van optredens en de verkoop van merchandise. Maar met de onzekere vooruitzichten komen artiesten meer en meer in zwaar weer. En dat niet alleen, ook de toeleverende industrie heeft het zwaar.

En hoe langer het duurt hoe moeilijker het wordt om je hoofd boven water te houden. Want de inkomsten uit royalties (bijv. streaming) en auteursrechten komen met (grote) vertraging. Wij willen hier verandering in brengen en richten daarom www.pleasedontstopthemusic.nl op. 

Een website waar je je favoriete Nederlandse artiesten kunt steunen door het kopen en luisteren van Muziek & Merchandise via hun webshop.Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze artiesten straks kunnen blijven optreden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post navigation

  Next Post :